Aanpak

Wil je alles uitbesteden of wil je het liever zelf doen? Je bent bij hoveniers in Vlaanderen aan het juiste adres voor een professionele aanpak.

Consumenten

Weet je wat jouw huis of tuin teistert? Ben je alleen op zoek naar een efficiënte oplossing voor jouw ongemak? Of zit je met de handen in het haar?

Geen nood, bij een hovenier ben je op de juiste plaats als je op zoek bent naar een oplossing voor een specifiek probleem. Maar je kan bij dit hoveniersbedrijf ook terecht voor professioneel advies of zelfs om het probleem op te lossen.

Met andere woorden, ze bieden je:

  1. Professioneel advies
  2. Oplossingen om zelf aan de slag te gaan
  3. Oplossingen door ons uitgevoerd

Bedrijven

Bedrijven komen bij ons voor het beheer van hun terreinen en in het bijzonder voor het duurzaam beheer van ongedierte en onkruid. Door meer slim groen te creëren rond jouw bedrijf werk je aan een groen imago en tegelijk aan de verbetering van de biodiversiteit.

Toon aan de buitenwereld jouw betrokkenheid! Meer divers groen betekent letterlijk meer leven rond jouw bedrijf. Je krijgt een positieve profilering naar zowel personeel, omgeving en de overheid.

Een aangename en groene werkomgeving zorgt voor een hogere productiviteit bij jou en jouw medewerkers.

Door een vooruitstrevende aanpak kom je op een positieve manier in de pers en krijgt ook jouw employer branding een boost.

Groenondernemers

Het beheersen van ziekten, plagen, ongedierte en onkruid is specialistenwerk. Groenondernemers komen bij een hovenier voor advies en oplossingen. Ze bieden advies, maar vooral ook oplossingen voor problemen zoals buxusziektes of andere hardnekkige ziekten, onkruid en ongedierte.

Als groenondernemer vandaag is het niet gemakkelijk om nog door de bomen het bos te zien. De producten worden alsmaar meer gespecialiseerd en selectief. Je moet al goed op de hoogte zijn om te weten met welk middel je tegen wat kan en mag sproeien.

Ze hebben dus alsmaar meer middelen die heel selectief zijn. Wat dus wil zeggen dat de sproeikast ook alsmaar groter wordt. Voor de “kleine” groenondernemers wordt het moeilijker om nog al die producten aan te kopen. Je hebt soms 1 product slechts een paar keer per jaar nodig en je kan dit niet volledig gaan doorrekenen naar de klant.